LIVRARE

Termenul de livrare al produselor este de 1-3 zile din momentul in care primiti confirmarea comenzii pe adresa de email. Nu ne asumam raspunderea pentru intarzierile care pot interveni in cadrul procesuluide livrare propriu – zis, ulterior predarii coletului. Precizam faptul ca acele comenzi plasate in cadrul zilelor de sambata si duminica, dar si in cadrul sarbatorilor legale prevazute in calendar, vor fi procesate de catre un operator www.loungewear.ro si confirmate pe adresa dumneavoastra de email in prima zi lucratoare. Comercializarea produselor regasite in magazinul online LoungeWear.ro se efectueaza doar pe teritoriul Romaniei.

Produsele comandate vor fi livrate la adresa specificata in formularul de comanda de pe site, in intervalul orar 9:00 – 18:00.

Costuri pentru transport la domiciliu:

20 de Lei – pentru comenzi de pana in 300 de lei

Gratuit – pentru comenzi ce depasesc suma de 300 de lei

MODALITATI DE PLATA

In sistem ramburs – contravaloarea coletului si a transportului (doar in cazurile precizate) se va efectua in momentul in care coletul o sa va fie inmanat de reprezentantul firmei de curierat.

Plata online stripe – Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate. Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta). Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Toate preturile afisate in paginile magazinului online www.loungewear.ro sunt prezentate in versiunea finala, adica includ TVA. Inainte de finalizarea comenzii, in functie de totalul pe care aceasta il insumeaza, va vor fi comunicate si costurile pentru transport.

Preturile din magazinul nostru se pot modifica in orice moment al zilei, fara o instiintare in prealabil, insa aceste schimbari nu vor afecta comenzile confirmate de catre operatorii nostri.