PANA LA 75% DISCOUNT
IN CATEGORIA DE NOUTATI

Tips & Tricks pentru 1 Mai.

Tips & Tricks pentru 1 Mai.

Pregătiri pentru 1 mai - Explorează 8 idei pentru ghidul tău de vacanță

1 mai, ziua muncii pentru români este perioada mini-vacanțelor la munte sau la mare, toți românii preferând să se relaxeze prin diverse activități. Majoritatea preferă o destinație românească. Fie că preferi o destinație anume sau vei dori să rămâi în București, un lucru este sigur: indiferent de preferințe, există activitatea perfectă pentru fiecare. Dar cum ne putem pregăti pentru 1 mai? Fiecare vacanță e un prilej de adăugat noi tips & tricks pe lista, astfel încât data viitoare să ai o experiență și mai plăcută.

Am pus cap la cap o listă cu diverse sfaturi din toate categoriile, deci dacă vrei o mini-vacanță fără griji, urmărește-ne sfaturile:

1. Dacă alegi destinația la mare sau la munte, fă-ți o lista cu câteva zile înainte cu cele necesare de luat în bagaj, îți va fi mult mai ușor să nu uiți ceva indispensabil. De asemenea, să îți rulezi hainele este cea mai potrivită metodă de împachetat pentru extra spațiu în geamantan sau în rucsac. Fii practică  și ia-ți cu ține doar lucrurile de care vei avea cu adevărat nevoie. De exemplu, dacă alegi să îți petreci vacanța la mare, costumul de baie nu trebuie să îți lipsească. Îți recomandăm Costumul de Baie Eternity Snake Alb NegruVizorul Clear WaterOchelari Adonis Y

2. Verifică prognoza vremii pe perioada mini-vacanței. Există șanse să prinzi o seară mai friguroasă sau ca precipitațiile să iți dea de furcă, așa că nu uita sa iți împachetezi haine mai groase sau care să te ferească de ploaie. Iți recomandăm setul Flamingo pentru a te proteja de o eventuală zi urâtă, o va colora cu siguranță!

3. Stabilește-ți bugetul de acasă. Este adevărat că uneori planul de acasă nu se potrivește cu cel de la față locului, însă însă o estimare inițială îți poate da o idee de câți bani ai nevoie pentru întreagă vacanță. Încearcă pe cât posibil să îți stabilești bugete estimative și să te ții de ele pentru fiecare activitate ca să nu ai surprize neplăcute mai târziu. Aici pot interveni mulți factori, dar cel mai important aspect de luat în vedere este destinația spre care te îndrepți și stilul tău de viață. Este recomandat să mergi cât mai mult mai mult pe jos; în acest fel vei economisi și banii dați pe mijloacele de transport în comun. 

4. Excursie spontană de o zi cu cea mai bună prietenă este binevenită în orice moment al săptămânii, nu doar de 1 mai. Când ai alături persoanele potrivite, vei găsi întotdeauna ceva palpitant de făcut. Trăiește clipă! Pentru a fi pe aceeași lungime de undă cu prietenă ta, îți propunem Bluza Clara + Bluza Flash.

5. Uneori, un picnic în familie este de ajuns pentru a-ți reîncarcă bateriile. Fie că alegi să îl organizezi în afară orașului sau chiar în parc, vei fi mai puțin stresată în mijlocul naturii și te vei simți bine in preajma celorlalți. Și, cum orice ocazie merită o altă ținută, îți propunem pantalonii Kiki cu un basic t-shirt pentru un look confortabil.  

6. Alege activități care să te împingă în afară zonei de confort. Vizitează mai multe locuri de pe lista ta și stârnește-ți curiozitatea. Monotonia săptămânală nu își are locul în această perioada, așa că nu uită: scopurile principale ale vacanței sunt de a explora și de a-ți petrece timpul împreună cu familia sau prietenii. În mod surprinzător, avem în colecția de costume de baie două piese care vibrează perfect cu acest mood: Costumul de baie Lara, pentru aventurierul excentric din ține. 

7. Dacă ești în căutarea unei atmosfere antrenante și nu ți-ai făcut planuri pentru o scurtă vacanță, strânge-ti gașcă de prieteni apropiați și ieșiți în club pentru o seară. Avem recomandarea perfectă pentru ținută ta de seară, unde vei fi cu siguranță sufletul petrecerii. Dacă te regăsești unde este multă lume și distracție, îți propunem să îți faci apariția în Rochia Karinna, care îți va evidenția silueta perfect. Pentru un plus de strălucire, accesorizeaza rochia cu cerceii Zora

8. Bucură-te de vacanță și nu ezita să faci tot ce îți trece prin cap!

Toate comentariile