PANA LA 75% DISCOUNT
IN CATEGORIA DE NOUTATI

5 Trenduri vestimentare.

5 Trenduri vestimentare.

Ne apropiem cu pași repezi de jumătatea anului, cea mai încărcată perioadă în ceea ce privește evenimentele importante. Nu este prea târziu pentru a analiza care sunt tendințele deja fixate ale anului 2019, ce piese sunt in tendințe, și care dintre aceste piese vor influența și următoarele sezone. 

Piese vestimentare în nuanțe neon

Toată lumea a adoptat ținute în tonurile pastelate până acum. Ei bine, 2019 vine cu o schimbare majoră și impune nuanțele intense, de tip neon. Tonuri puternice precum roz, oranj, verde colorează orașul și îi da o pată de culoare. 

Desigur, multă lume este de părere că acestea nu sunt deloc elegante, stilate, așa că mulți vor fi reticenți unui asemenea trend. Noi vom contrazice această afirmație, urmând să îți dăm argumente solide prin care poți ieși în evidență, luând în considerare regulile stricte de purtare ale culorilor menționate.

Secretul pentru a potrivi nuanțele neon constă în a le purta cu nuanțe neutre. Dacă ținuta ta este compusă dintr-o singură piesă puternică, restul ținutei va trebui să fie într-o nuanță simplă. Vestea bună este că îți poți accesoriza ținuta cu ușurință.

Negru+neon=love

O combinație pe care o recomandăm cu desăvârșire este cea formată din negru și neon, deoarece efectul culorii puternice poate fi controlat cu ușurință datorită nonculorii folosite.

Pentru un outfit de festival, recomandăm combinarea piesei neon cu un vizor și o borsetă lejeră și utilă care să îți permită să fii tot timpul în mișcare și să nu porți grija unei genți voluminoase.

Recomandarea noastră:

Bluza Flash + Borseta LouisVizor Clear Water

Haine reflectorizante de fâș

Un alt element definitoriu al modei din 2019, pe care îl vei putea adopta încă de pe acum, este reprezentat de hainele reflectorizante. Aceste piese fac parte cu siguranță din must-have-ul sezonului, fiind foarte des întâlnite mai ales în vestimentația femeilor care adopta un stil sport. Declicul se produce atunci când materialul reflectorizant este pus înlumina blitz-ului, când ce captează și reflectă strălucitor lumina.

Recomandarea noastră:

Pantaloni Mirror + Jacheta Reflect

Haine cu aplicații speciale

În 2019 vei putea găsi rochii sau topuri de paiete, ele fiind perfecte pentru o ținută de seară care va atrage toate privirile. Uită de minimalism: acest timp de material este în continuare la mare căutare, în numeroase variante de culori, modele și printuri. Deși ai crede că strasurile sunt doar pentru ținute de seară, acestea pot fi folosite și la ținute de zi, după cum au fost propuse de marii designeri. Texturile în culori puternice ce creează impresia de oglinzi au revenit în forță și te vor pune în centrul atenției.

Dar cum poți accesoriza acest tip de material? Din fericire, accesorizarea unei ținute din paiete trece în plan secund, acest lucru având loc deoarece ținuta nu va avea nevoie de prea multe artificii să iasă în evidență. Less is more! Ținuta de paiete este piesa de bază a look-ului tău și va fi accesorizată discret, în nuanțe neutre. Dacă ar fi să ții cont de niște reguli, te sfătuim să nu porți pantofi și clutch din același material, cu siguranță va avea un aspect neplăcut.

Stilul sport

Pe lista pieselor ce nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei sunt ținutele sport.

Precizăm următoarea mențiune: ținuta sport nu înseamnă neapărat o combinație între o perche de pantaloni de trening și un hanorac. Ținuta sport trebuie să echilibreze în mod corect feminitatea și confortul. Atunci când compui o ținută sport, ea nu trebuie să conțină neapărat piese mulate pe corp, ci și haine mai largi, confortabile și în general care să îți permită să te destinzi. Elementele vestimentare din două bucăți perfect asortate fac parte din acest stil, reprezentând un must-have in rândul fashionistelor.

În acest stil se regăsește frecvent și salopetă de fas sport care îți oferă un look lejer, efortless.

Recomandarea noastră:

Body Helanca Piton + Pantaloni Luna

Set Lilly

Outfituri de culoare galbenă

Abordăm și partea de cromatică, menționând că galbenul este o culoare destul de rară în peisajul modei, însă acum face parte din ținutele must-have pentru sezonul de primăvară-vară 2019. Galbenul te scoate din anonimat, dacă alegi să porți o întreagă ținută doar din această culoare. Pentru cele mai puțin îndrăznețe, propunem limitarea doar la accesorii galbene.

Piesele de culoare galbenă se pot accesoriza alături de culori neutre, însă și de culori explozive precum albastru.

Un look de culoare galbenă poate fi completat cu ușurință de accesorii în nuanță „Living coral”, culoarea anului 2019 desemnată de Pantone.

Toate comentariile